Een foutje gemaakt?
Gebruik de bewerkingsfunctie
Heb je net een bericht verstuurd en merk je daarna dat er een fout in staat?
De nieuwe bewerkingsfunctie helpt je dit snel te herstellen. Als je al de mogelijkheid hebt om je eigen berichten te verwijderen, heb je nu automatisch ook toegang tot de bewerkingsfunctie.
Wanneer je op je bericht klikt, zie je zowel de verwijderknop als de bewerkknop verschijnen.
In de bewerkmodus kun je eenvoudig de gewenste wijzigingen aanbrengen en opnieuw op Verzenden klikken.
Je bericht wordt meteen bijgewerkt, zonder een nieuwe melding te versturen en zonder dat TTS wordt geactiveerd.